
Urządzenia i Akcesoria
Budyń jaglany z borówkami i masłem orzechowym
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 porcja
Składniki
-
kaszy jaglanej50 g
-
mleka220 g
-
wody50 g
-
banana (ok. 60 g)½
-
masła orzechowego20 g
-
borówek, świeżych50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
499.6 kcal /
2090.2 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
120 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Placki jaglane
40 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Kakaowa gryczanka z truskawkami i słonecznikiem
25 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Pełnoziarniste placki jogurtowe
15 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Kakaowa jaglanka z bananem i migdałami
40 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Pieczona owsianka z czekoladą i owocami jagodowymi
30 min