Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de farine de blé type 45
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- farine de blé
- 100 g de beurre, en morceaux
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des taglioni
- 1 truffe fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2412 kJ / 576.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 677.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 godz. 30 min
Gaufrettes roulées farcies (Marquesitas)
1h 15min
Granité poivron et framboise
4 Std. 20 Min
Granité au café
4sa
Omelette aux blancs d’œufs
20 dk
Chausson nîmois
2h
Chocolat liégeois
12h 15min
Nems au poulet sauce Buffalo
1 godz. 30 min
Ficelle de pain
4h 5min
Tacos à la mexicaine
55 dk
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2h
Pâte à raviolis asiatiques
1sa