Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de farine de blé type 45
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- farine de blé
- 100 g de beurre, en morceaux
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des taglioni
- 1 truffe fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2412 kJ / 576.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 677.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45 min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30min
Smoothie vert
5min
Téquila sour
10min
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3h 20 min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Cocktail citron et thym
45 min
Granité poivron et framboise
4 Std. 20 Min
Papaya'péro
Brak ocen
Granité fraise
3h 10min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10 min
Riz cantonais aux crevettes
50 min