Pane agli spinaci

Pane agli spinaci

4.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 fette

Składniki

Spinaci
  • 500 g di acqua
  • 250 g di spinaci freschi
Pane in cassetta
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 220 g di latte
  • 20 g di zucchero
  • 12 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 420 g di farina tipo 0
  • 1 uovo
  • 60 g di burro morbido, a pezzi
  • 10 g di sale

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 188.6 kcal / 789.2 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 365.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...