Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spinaci
- 500 g di acqua
- 250 g di spinaci freschi
Pane in cassetta
- olio extravergine di oliva q.b.
- 220 g di latte
- 20 g di zucchero
- 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 420 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 365.2 mg
Alternatywne przepisy
Anacardi speziati
30min
Stufato di lenticchie
1h
Pane all'acqua
4h
Focaccia di patate in padella
1h
Burger ceci e rucola
40min
Burger di quinoa e verdure
25min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.