
Urządzenia i Akcesoria
Pomodorini sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
600 g di pomodorini ciliegia interi
-
5 g di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
-
4 g di zucchero
-
2 g di origano secco
-
12 g di olio extravergine di oliva
-
2 spicchi di aglio
-
10 foglie di basilico fresco lavate
-
1400 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Kalorie
234 kcal /
979 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
1593.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sottovuoto ogni giorno
15 Przepisów
Włochy
Włochy