Pomodorini sottovuoto

Pomodorini sottovuoto

4.8 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g

Składniki

  • 600 g di pomodorini ciliegia interi
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 4 g di zucchero
  • 2 g di origano secco
  • 12 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 10 foglie di basilico fresco lavate
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 1593.3 mg
Białko 8.1 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 21.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...