Urządzenia i Akcesoria
格子鬆餅(無麩質)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 片
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
冰糖粉50 克
-
油30 克
-
鮮奶100 克
-
蓬萊米粉40 克
-
杏仁粉 烘焙用100 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 片
Sód
120.9 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1441.1 kJ /
344.4 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan