無麩質蔥油餅

無麩質蔥油餅

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
5 片

Składniki

  • 豬油
    30 克
  • 杏仁粉 (烘焙用)
    60 克
  • 洋車前子粉
    10 克
  • 泡打粉
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 溫水
    150 克
  • 青蔥 切蔥花
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 片

Sód 307.8 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 561.2 kJ / 134.1 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...