Urządzenia i Akcesoria
Haferflocken-Käse-Puffer
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
-
200 g Emmentaler, in Stücken (2-3 cm)Cheddar in Stücken (2-3 cm)200 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Haferflocken, zart250 g
-
Milch250 g
-
Eier2
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1947 mg
Białko
57 g
Kalorie
4604 kJ /
1100 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
16.1 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gemüseeintopf mit Klößchen
35 min
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Kartoffel-Quiche
3 godz.
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 min
Caprese-Omelette
30 min
Rote Zwiebeltarte mit Schafskäse
50 min
Überbackene Lasagne-Spinat-Röllchen
1 godz. 15 min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1 godz. 30 min
Vollkorn-Zwiebel-Tarte
1 godz. 15 min
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 min
Käse-Porree-Tarte
1 godz. 5 min
Käse-Speck-Pfannkuchen-Pfännchen
50 min