![Beer Brats with Onions and Peppers Beer Brats with Onions and Peppers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ee918b64dc80d3f415032d59d2060ab/Derivates/23ea5a38753f735759ca3a7426696b3900c19310.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 oz veal bratwurst (approx. 5)
- 8 oz yellow onions, cut into strips (¼ in.)
- 6 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 2 tsp caraway seeds
- 1 ½ tsp salt
- 24 oz vegetable stock
- 12 oz beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)
- 1 tbsp vegetable oil
- 5 hot dog buns
- mustard, to serve
- pickles, to serve (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 1696.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza Dough
1h
Vegetable Soup
35 min
New York Black and White Cookies
1h 15min
Spanish Rice
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
White Pesto Pasta
40 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2hod. 5min
Apple, Banana, and Acai Purée (6 months)
5 Min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Bavarian Pretzels
55 Min