Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 uova di quaglia
- 1000 g di acqua
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di maiale
- 5 g di zucchero di canna
- 15 g di salsa Worcestershire
- 15 g di senape
- 3 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 3 g di paprika dolce
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 uova
- farina tipo 00 q.b.
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 994 kJ / 238 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 274.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Nachos di carote con guacamole
1h
Spaghetti alla Nerano
30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Gelatine gusto Champagne
4h 30min
Baguette ripiene
5h
Torta salata con formaggio e porri
1h 5 min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min