Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel

Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel

4.8 539 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 110 g de chocolat noir en morceaux
  • 115 g de beurre en morceaux, et un peu pour les moules
  • 2 œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 60 g de farine de blé et un peu pour les moules
  • 1 pincée de fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 539 kcal / 2255 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...