Wersje kompatybilne
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Compoziție
- 200 g făină de hrișcă
- 300 g lapte
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță sare
- 250 g apă
- 40 g unt sărat
Umplutură
- 20 g unt nesărat
- 3 mere, descojite, fără cotor, tăiate în 8 bucăți
- 12 scoici Saint Jacques
-
15
g brandy
lub 15 g Calvados - 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 85 g cârnat de porc afumat, tăiat bucăți plus 6 felii subțiri (andouille sau cabanos)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș de vită
2 Std. 45 Min
Milkshake cu unt de arahide
Brak ocen
Cocktail Punch de citrice
Brak ocen
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Brak ocen
Nachos cu ardei dulce și guacamole; Burritos cu jackfruit și sos BBQ
Brak ocen
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Brak ocen
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Brak ocen
Piñarita
5 Min
Iaurt congelat cu matcha și mango
Brak ocen
Brunch est-european
Brak ocen
Salsa verde
10 Min
Suc pentru digestie cu papaya
5 Min