Urządzenia i Akcesoria
糙米雞胸四季豆健身碗
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
糙米250 克
-
水 plus extra warm, for soaking900 克
-
橄欖油 plus extra for drizzling1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
去皮去骨雞胸肉 每片約120-150克4 片
-
蒜頭1 粒
-
洋蔥 對切50 克
-
新鮮羅勒葉 plus extra chopped for garnishing¼ 把
-
罐裝切碎番茄400 克
-
番茄泥1 大匙
-
糖1 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉½ - 1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
735.5 mg
Białko
68.4 g
Kalorie
2583.8 kJ /
617.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
能量滿滿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan