糙米雞胸四季豆健身碗

糙米雞胸四季豆健身碗

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 糙米
    250 克
  • plus extra warm, for soaking
    900 克
  • 橄欖油 plus extra for drizzling
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 去皮去骨雞胸肉 每片約120-150克
    4 片
  • 蒜頭
    1 粒
  • 洋蔥 對切
    50 克
  • 新鮮羅勒葉 plus extra chopped for garnishing
    ¼ 把
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
  • 番茄泥
    1 大匙
  • 1 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ½ - 1 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 735.5 mg
Białko 68.4 g
Kalorie 2583.8 kJ / 617.6 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...