Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 430 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de mantequilla en trozos
- 140 g de azúcar moreno
- 2 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 55 g de cacao puro en polvo
- 100 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- ¼ de cucharadita de sal
- 10 nubes en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 64.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de Viena con chorizo
45 min
Mac and Cheese con calabaza
1 Std. 15 Min
Scones de queso y hierbas
35 Min
Galletas saladas de pistacho
30 Min
Vasitos de cheesecake
5 godz. 30 min
Caracolas de hojaldre
40 Min
Mac and Cheese Tex-Mex
40 Min
Brownie 5 chocolates
2 Std. 35 Min
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2 godz.
Focaccia art
1 Std. 15 Min
Mac and Cheese
45 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min