Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gominolas de gelatina
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 100 g de azúcar
- 30 g de gelatina neutra en polvo
- 1 cucharada de aceite vegetal
- 30 g de gelatina en polvo sabor fresa
Chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 24 unidades
- Kalorie
- 6014.8 kJ / 1437.6 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 202.1 g
- Tłuszcz
- 57.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.4 g
- Błonnik
- 15.7 g
- Sód
- 221.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones Navideños
1 Std.
Ponche de mango, melocotón y piña
15min
Turrón de chocolate y pistachos
1 Std.
Minicakes de canela
30 phút
Bombones con licor de almendras
1 Std. 15 Min
Helado de canela
9h
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2h
Berlinesas rellenas de crema
4 godz. 20 min
Crema de galletas Lotus®
10min
Brownie con helado de queso cremoso y frutos rojos
50min
Casitas navideñas de galleta
1h 30 phút
Nubes de gelatina
14h