Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gominolas de gelatina
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 100 g de azúcar
- 30 g de gelatina neutra en polvo
- 1 cucharada de aceite vegetal
- 30 g de gelatina en polvo sabor fresa
Chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 24 unidades
- Kalorie
- 6014.8 kJ / 1437.6 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 202.1 g
- Tłuszcz
- 57.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.4 g
- Błonnik
- 15.7 g
- Sód
- 221.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones Navideños
1h
Polos ricos en proteínas
4h 30min
Bundt cake de chocolate y mantequilla de cacahuete
Brak ocen
Desayuno: Pan de espinacas y yogur. Batido de fresa y vasito de tarta de queso.
1h 20min
Desayuno: Porridge de avena. Batido de zanahoria y fruta. Magdalenas de chocolate.
12h 30 min.
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Roscón con mermelada de fresa y baño de chocolate
3h 15min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Piruletas de manzana con chocolate y toffee
45 min
Tarritos multicolor
10 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5 Std.
Brownie con helado de queso cremoso y frutos rojos
50 min