Urządzenia i Akcesoria
Leek and Potato Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
leeks (white part only), cut in pieces350 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces250 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
milk100 g
-
fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishingfresh chives (opcjonalnie) finely chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
415.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
663.2 kJ /
158.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Pea and Mint Soup
20min
Blended mixed vegetable soup
45min
Versatile Chunky Soup
50min
Versatile Smooth Soup
45min
Versatile Smooth Soup
45min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Cheese Sauce
15min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min