Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Spinach and Leek Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
leeks cut in pieces150 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)300 g
-
white wine60 g
-
chicken breasts diced (3 cm)350 g
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh baby spinach100 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679.2 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2950.5 kJ /
705.2 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Risotto bolognese
45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min