Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Butter, in Stücken
- 25 g Mehl
- 150 g Milch
- 180 g Schmelzkäse, in Scheiben, (ca. 8 Scheiben), zerzupft
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Dijon-Senf, grob
- 8 Scheiben Brioche
- 100 g Reblochon-Käse
-
100
g Bayonne, geräucherter Knochenschinken aus dem Baskenland, in dünnen Scheiben
lub 100 g Schinken (roh, gräuchert oder gekocht), in dünnen Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2921 kJ / 698 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1746 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Bangkok-Hot-Dog
45min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35min
Pastitsio
1h 30min
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25 min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min
Lasagne mit Ricotta
1h 30min
Burger-Bowl
30min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1h 20min
Cheese-Makkaroni
30min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45 min.