Urządzenia i Akcesoria
Butternut en gembersoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Courgettesoep met munt
35 min
Broccolisoep
15 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Brak ocen
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Basis kippenbouillon
35 min