Urządzenia i Akcesoria
Butternut en gembersoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoensoep met room
35 min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Courgettesoep met munt
35 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 godz. 20 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Romige erwtensoep
40 min