Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 285 g parboiled rice
- 60 g frozen peas and carrots mix
- 85 g tomato sauce
- 570 g vegetable stock
- 1 tsp salt
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp onion powder
- 30 g olive oil
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1085.2 kJ / 259.4 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 490.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Spanish Rice
35 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Habanero Salsa
10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Red Rice
55 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min