Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced1 oz
-
shoyu sauce (Japanese soy sauce)3 ½ oz
-
mirin2 oz
-
maple syrup3 ½ oz
-
fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)4
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose8 ½ oz
-
water35 oz
-
12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)broccoli florets cut into pieces (1½ in.)12 oz
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
scallion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marry Me Chicken
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min