Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced1 oz
-
shoyu sauce (Japanese soy sauce)3 ½ oz
-
mirin2 oz
-
maple syrup3 ½ oz
-
fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)4
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose8 ½ oz
-
water35 oz
-
12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)broccoli florets cut into pieces (1½ in.)12 oz
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
scallion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.