Urządzenia i Akcesoria
烤牛肉三明治
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份
Składniki
腌制
-
牛肩肉 整片或两整片1000 克
-
蒜头1 瓣
-
欧芹叶5 克
-
黄油50 克
-
干辣椒片1 小撮
-
生抽30 克
-
孜然粉 1茶匙2 - 3 克
-
红糖20 克
-
法国第戎芥末酱15 克
-
黑胡椒粉 约½茶匙1 - 2 克
烧烤
-
奶酪 见要诀8 - 10 片(薄片)
-
黄芥末 装饰用
-
白三明治面包,切片的8 - 10 片(薄片)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
341.5 mg
Białko
27.4 g
Kalorie
1094.5 kJ /
261.6 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烧烤派对
5 Przepisów
Chiny
Chiny