烤牛肉三明治

烤牛肉三明治

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 人份

Składniki

腌制
  • 牛肩肉 整片或两整片
    1000 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 欧芹叶
    5 克
  • 黄油
    50 克
  • 干辣椒片
    1 小撮
  • 生抽
    30 克
  • 孜然粉 1茶匙
    2 - 3 克
  • 红糖
    20 克
  • 法国第戎芥末酱
    15 克
  • 黑胡椒粉 约½茶匙
    1 - 2 克
烧烤
  • 奶酪 见要诀
    8 - 10 片(薄片)
  • 黄芥末 装饰用
  • 白三明治面包,切片的
    8 - 10 片(薄片)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 341.5 mg
Białko 27.4 g
Kalorie 1094.5 kJ / 261.6 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...