苹果肉桂卷
TM6 TM5

苹果肉桂卷

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 小撮 盐
  • 250 克 高筋面粉
  • 75 克 红糖
  • 130 - 140 克 牛奶 ,依据面团干湿度调整
  • 3 - 4 克 干酵母粉 ,约1茶匙
  • 90 克 黄油
  • 5 克 肉桂粉
  • 600 克 苹果 ,约3个,切小粒
  • 适量 黄油 ,软化的
  • 适量 红糖 ,装饰用
  • 适量 糖粉 ,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
959.6 kJ / 229.3 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
33.4 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
2.7 g
Sód
27.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy