Urządzenia i Akcesoria
苹果肉桂卷
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 3 godz.
9 个
Składniki
-
盐1 小撮
-
高筋面粉250 克
-
红糖75 克
-
牛奶 依据面团干湿度调整130 - 140 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 - 4 克
-
黄油90 克
-
肉桂粉5 克
-
苹果 约3个,切小粒600 克
-
黄油 软化的适量
-
红糖 装饰用适量
-
糖粉 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
27.3 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
959.6 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2023
12 Przepisów
Chiny
Chiny