柿子布丁

柿子布丁

3.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
5 人份

Składniki

  • 柿子 (约4个),去皮,去核,一切四块
    600 克
  • 腰果 浸泡30分钟
    400 克
  • 160 克
  • 枫糖浆
    2 汤匙
    2 汤匙 龙舌兰糖浆
  • 新鲜蓝莓 装饰用
    5 - 6 粒
  • 新鲜薄荷 只取叶片,装饰用
    些许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...