
Urządzenia i Akcesoria
Paluszki z serem i ziołami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
60 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
400 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
50 g oleju
-
200 g wody
-
20 g drożdży świeżych pokruszonych
-
2 łyżeczki ziół prowansalskich, suszonych
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
365.2 kcal /
1528 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
52.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
529.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

140. URODZINY VORWERK
10 Przepisów
Polska
Polska