Urządzenia i Akcesoria
Boemkool buffalo hapjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.9 g
Kalorie
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Vegan Sinaasappel Croissants
Brak ocen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Zalmtartaar
10 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Amandelpap
10 min
Shakshuka
50 min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 min
Peperkoek met Honing
Brak ocen