Urządzenia i Akcesoria
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porties
Składniki
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
887.4 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
22.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
122.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch box
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Appeltaart
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1 godz.
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Sushi donuts
50 min
Gebakken buns
Brak ocen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Suikervrij bananenbrood
1 godz. 15 min