Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
67 mg
Białko
4 g
Kalorie
919 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fatayer met kaas en munt
2hod.
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min.
Gekookte pasta
20min.
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3hod. 50min.
Pannenkoeken
1hod. 15min.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1hod.
200 g prei fruiten
20min.
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min.
200 g ui fruiten
20min.
Erwten met ham
25min.
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min.