Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire, et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 gousse de vanille, fendue en deux et grattée (les graines seulement)
- 50 g de sucre blond
-
2
c. à soupe de rhum
lub le zeste d'un citron jaune non traité, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1884 kJ / 449 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Pannacottas after eight
5h 35min
Cheesecake et coulis de fraises
1u. 5min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 godz. 30 min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min