
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de sucre blond
-
2
c. à soupe de rhum
lub le zeste d'un citron jaune non traité - 4 - 5 feuilles de gélatine alimentaire et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille fendue en deux et grattée (les graines seulement)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 449 kcal / 1884 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Węglowodany
- 37 g