蒲瓜吻魚羹

蒲瓜吻魚羹

1.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 吻仔魚
    120 克
  • 880 克
  • 太白粉
    2 大匙
  • 蒲瓜 (約1 顆),去皮去籽,切片0.5公分寬
    400 - 500 克
  • 香油
  • 1支,切蔥花
    20 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1442 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 475.7 kJ / 113.7 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...