Urządzenia i Akcesoria
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
butter, unsalted to grease
-
Italian sausage, any type pre-cooked and sliced (2.5 cm)450 g
-
Asiago cheese, aged cubed115 g
-
Cheddar cheese, vintage cubed170 g
-
Pepper Jack cheese cubed170 g
-
water1275 g
-
pasta, dried, type macaroni315 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
heavy cream, 35% fat115 g
-
jalapeño pepper sliced1
-
whole milk1025 g
-
all purpose white flour85 g
-
salt to taste
-
white pepper, ground to taste
-
nutmeg, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
48.6 g
Kalorie
4124.6 kJ /
985.8 kcal
Tłuszcz
59.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Risotto bolognese
45 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Creamy potato mash
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min