Urządzenia i Akcesoria
干絲四季豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲10 克
-
新鮮四季豆 去頭尾和筋,切片200 克
-
豆干 切絲160 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
素蠔油1 茶匙
-
米酒¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
水15 克
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.9 g
Kalorie
601 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan