醃篤鮮

醃篤鮮

5.0 8 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 金華火腿 切片
    200 克
  • 2 - 3 片
  • 五花肉 切塊(約1.5公分),以熱水川燙
    150 克
  • 雞高湯
    1200 克
  • 青江菜 洗淨
    150 克
  • 熟竹筍 切片
    150 克
  • 豆皮結
    150 克
  • 百頁豆腐 切片(約1公分)
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 32.7 g
Kalorie 2316 kJ / 554 kcal
Tłuszcz 43.6 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...