Urządzenia i Akcesoria
醃篤鮮
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
金華火腿 切片200 克
-
薑2 - 3 片
-
五花肉 切塊(約1.5公分),以熱水川燙150 克
-
雞高湯1200 克
-
青江菜 洗淨150 克
-
熟竹筍 切片150 克
-
豆皮結150 克
-
百頁豆腐 切片(約1公分)50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
32.7 g
Kalorie
2316 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan