醃篤鮮
TM31 TM5 TM6

醃篤鮮

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 200 克 金華火腿 ,切片
  • 2 - 3 片 薑
  • 150 克 五花肉 ,切塊(約1.5公分),以熱水川燙
  • 1200 克 雞高湯
  • 150 克 青江菜, 洗淨
  • 150 克 熟竹筍 ,切片
  • 150 克 豆皮結
  • 50 克 百頁豆腐 ,切片(約1公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2316 kJ / 554 kcal
Białko
32.7 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
43.6 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy