Wersje kompatybilne
Toasts à la crème pâtissière au yogourt avec bacon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de bacon en tranches
- 115 g de yogourt grec nature
- 2 œufs de gros calibre
- 60 g de miel
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- ⅛ c. à thé de sel, selon le goût
- ⅛ c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée, selon le goût
- 4 tranches de pain brioché
-
4 - 5
fraises, en tranches
lub 85 g de bleuets frais - de sucre à glacer pour saupoudrer (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1986.6 kJ / 474.8 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 657.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trempette bière et fromage
15min
Carnitas
Brak ocen
Gaufre à la polenta et crevettes Cajun
Brak ocen
Sauce barbecue chinoise
30min
Mochi au beurre et son sorbet à l’ananas (Matthew Kenney)
Brak ocen
Antonio Bachour: Bonbons de chocolat au fruit de la passion (métrique)
17 godz. 20 min
Poulet sauce à la moutarde et soupe aux légumes (TM6 Metric)
40min
Mojito à la grenade
10 min
Soft ice vanille
13h
Hotdogs Michigan
50min
Le Détox (Métrique)
5 min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min