Urządzenia i Akcesoria
Salsa azteca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones
Składniki
-
450 g de tomate verde
-
1000 g de agua
-
150 g de cebolla
-
4 dientes de ajo, pelados y tatemados
-
300 g de jitomate
-
30 g de chile chipotle adobado
-
sal al gusto
-
10 g de cilantro fresco lavado y desinfectado
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porciones
Sód
422.9 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1305.3 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB III
30 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chilaquiles Rojos
25 Min
Papitas negras
55 Min
Caldo de queso
40 Min
Chorizo de champiñones
20 Min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 Min
Salsa martajada
50 Min
Bisteces en salsa verde TM6/TM7
45 Min