Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Białko
- 126.6 g
- Węglowodany
- 196.8 g
- Tłuszcz
- 198.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.2 g
- Błonnik
- 51.2 g
- Sód
- 4573.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40 Min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Chilaquiles Rojos
25 Min
Espagueti rojo
20 Min
Salsa azteca
30 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min