Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso adobera, o cualquier otro queso que gratine
- 45 g de chiles jalapeños en escabeche
- 5 g de vinagre, de los chiles
- 50 g de manteca de cerdo
- 200 g de chorizo
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, enteros, sin liquido
- 150 g de caldo, de cocción de los frijoles
- Wartości odżywcze
- na 10 porciones
- Kalorie
- 12918.3 kJ / 3087.6 kcal
- Białko
- 126.6 g
- Węglowodany
- 196.8 g
- Tłuszcz
- 198.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 88.2 g
- Błonnik
- 51.2 g
- Sód
- 4573.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40 min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 godz.
Frijoles Maneados
20min
Chorizo de champiñones
20min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Entomatadas de pollo
40 min
Papitas negras
55min
Gelatina de Tequila
1 godz. 30 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min