Tortas ahogadas

Tortas ahogadas

4.7 65 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 porciones

Składniki

Carnitas
  • de carne de cerdo en trozos
    1200 g
  • de jugo de naranja
    150 g
  • de sal gruesa
    1 cda
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de mejorana
    1 cdita
  • de orégano
    1 cdita
  • hojas de laurel, secas
    2
  • de manteca de cerdo
    60 g
Salsa de chile de árbol
  • de chile de árbol seco
    60 g
  • de agua
    600 g
  • de jitomate
    150 g
  • diente de ajo
    1
  • de vinagre de fruta de manzana o piña
    125 g
  • de sal
    1 cdita
Salsa de jitomate
  • de jitomate en trozos
    700 g
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla
    90 g
  • de agua
    500
  • de orégano
    3 cditas
  • de sal
    1 cdita
  • de semillas de comino
    1 cdita
Tortas
  • de cebolla fileteada
    250 g
  • de orégano
    3 cdas
  • de jugo de limón
    50 g
  • de sal
    1 cdita
  • bolillos
    6
  • de frijoles refritos
    500 g

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 994 kcal / 4175 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 61 g
Węglowodany 66 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...