Urządzenia i Akcesoria
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.94 g
Kalorie
811 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
13.67 g
Błonnik
5.45 g
Węglowodany
14.66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pumpkin soup
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min