Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
791 kJ /
189.1 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Steamed Broccoli
25 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Matzah
30 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Peanut Milk (Metric)
5 min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Vegan Butter
2 godz.
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min