Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
791 kJ /
189.1 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8u. 5min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10u. 30min
Vegan Aquafaba Butter
2u. 25min
Hash Brown Potato Cake
Geen beoordelingen
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1u. 30min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Pizza Margherita
2u. 10min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9u.
Vegan Pistachio Pastry Cream
1u. 45min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1u. 35min
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Gluten free focaccia bread
1u.