Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
791 kJ /
189.1 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Classic Pancakes
50 min
Date and Nut Balls
20 min
Watermelon Lemonade
5 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Brak ocen
Vanilla Coffee Frappé
4 godz. 25 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Fresh Chickpea Pasta
1 godz. 10 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Vegan Mayonnaise
15 min