Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
318 mg
Białko
23 g
Kalorie
2878 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
159 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Rye seed loaf
28 godz. 10 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min