Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aioli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
raw cashew nuts soaked in water for 5 hours min. then drained120 g
-
waterdairy-free milk of choice160 g
-
lemon juice50 g
-
garlic cloves3
-
fine sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
318 mg
Białko
23 g
Kalorie
2878 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
159 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Vegan Cheese Alternative
6 godz. 40 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min