Urządzenia i Akcesoria
Kipsatés met pindasaus
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
30 stuks
Składniki
-
kippenborst filets, zonder vel1200 g
Marinade
-
uien gehalveerd2
-
teentjes knoflook3 - 4
-
2 tl gemalen gembergember, vers 3 cm, in dunne schijfjes1 stuk
-
gemalen koriander3 tl
-
gemalen komijn3 tl
-
citroengras, vers gevriesdroogd of gemalen2 tl
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes50 g
-
sojasaus50 g
-
sambal oelek2 tl
Pindasaus
-
geroosterde gezouten pinda's200 g
-
teentje knoflook1
-
20 g gele curry pastagroene curry pasta20 g
-
lichte sesamolie van ongeroosterde sesamzaadjes1 el
-
1 el citroensaplimoensap1 el
-
kokosmelk400 g
-
suiker20 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
12 g
Kalorie
538 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rucola taart
Pas d’évaluation
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Gegrilde kaas met champignons
Pas d’évaluation
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Pas d’évaluation
Yoghurt en muntdressing
15min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Beef laab
1h 5min
Hainanese kiprijst
1h 20min
Thaise burgers
35min