Urządzenia i Akcesoria
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
5990 kJ /
1336 kcal
Tłuszcz
75 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
158 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Drie soorten melk cake
2 godz.
Veenbes & rode biet koekjes
2 godz. 40 min
Brownie koekjes
1 godz. 35 min
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Havermoutrepen met kaas
45 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Appelpunch
30 min
Bloementaartje met amandelcrème
1 godz. 10 min
Amaretti van abrikoos
40 min