Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pommes de terre (2-3 petites et taille adaptée pour la grande goulotte)
- 200 g d'eau, et un peu pour couvrir les pommes de terre
- 1 c. à soupe de vinaigre blanc
- 70 g de Gruyère, coupé en morceaux
- 2 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de romarin frais
- 50 g d'huile d'olive
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2273 kJ / 543 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 776 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Antonio Bachour: Gâteau aux amandes, framboises et chocolat blanc (métrique)
14 Std. 30 Min
Spaghettini sauce aux moules et palourdes
1 godz. 5 min
Biscuits sablés au citron
Brak ocen
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Fond de champignons
1h 35 min
Pizza végétarienne
Brak ocen
Miel au gingembre
Brak ocen
Strudel aux champignons, feta et épinards
1h 45min
Liqueur au cheesecake
Brak ocen
Dumplings (raviolis chinois)
45min
Jus détox pomme et poire
10 Min
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.