Pain plat aux pommes de terre et au romarin

Pain plat aux pommes de terre et au romarin

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 200 g de pommes de terre (2-3 petites et taille adaptée pour la grande goulotte)
  • 200 g d'eau et un peu pour couvrir les pommes de terre
  • 1 c. à soupe de vinaigre blanc
  • 70 g de Gruyère coupé en morceaux
  • 2 gousse d'ail
  • 1 c. à soupe de romarin frais
  • 50 g d'huile d'olive
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • ½ c. à café de sel
  • ½ - 1 c. à café de sel de mer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 543 kcal / 2273 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 776 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...