Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 612 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
45 min
Porchetta rôtie aux poires et oignons
12h
Porridge aux fruits frais
15min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Jalapenos farcis
1h
Saumon entier rôti et sauce épicée au miso et gochujang
7hod. 30min
Fondant
1h 10 min
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1h 30min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Chutney de canneberge au romarin
45 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Brak ocen
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20min