Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- du zeste de citron jaune
- 30 g jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g feuille de persil
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 253 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au jasmin à la coriandre et à la lime
35min
Sauce à pizza
35min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 min
Guacamole
5min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Parmigiana courgettes et pommes de terre (TM6)
1h 15min
Gazpacho de tomates ancestrales
1h 10min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Pizza végétarienne (TM6)
1h 40min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Oignons caramélisés (500 g)
45min