Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- du zeste de citron jaune
- 30 g jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g feuille de persil
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 253 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50 min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Taboulé de chou-fleur
10min
Poitrine de dinde Sous vide
Brak ocen
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
Brak ocen
Tartare d’œufs
35 min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Cornichons à la bière
24 Std. 20 Min
Beurre aux herbes
5min