Terrine de betteraves et de fromage de chèvre

Terrine de betteraves et de fromage de chèvre

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • 500 g de betterave rouge, cuite épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 30 g de noix de pécan
  • 1 de piment rouge frais
  • 5 g feuille de persil
  • 2 c. à soupe estragon frais
  • 360 g de fromage de chèvre frais froid
  • 300 g de fromage frais à tartiner froid
  • ½ - 1 c. à café de sel de mer
  • ½ c. à café poivre moulu
  • de pain en fines tranches et grillées pour le service

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 570 mg
Białko 12 g
Kalorie 1274 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...