Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns
- 400 g ton proaspăt, bucăți (3 cm x 3 cm)
- 1 priză sare de mare
- 1 lingură oregano uscat, plus 1 priză pentru presărat
- 350 g roșii, bine coapte, descojite și tăiate sferturi
- 50 g apă
- 15 g capere în oțet, scurse
- 20 măsline verzi, fără sâmburi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 50.22 g
- Węglowodany
- 3.06 g
- Tłuszcz
- 18.67 g
- Błonnik
- 1.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu Ragout de legume
45 Min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55 min
Trofie cu macrou și lămâie
30 min
Dip de anghinare și tofu
5min
Supă de ciuperci și curcan cu legume, la aburi
45 Min
Bol cu somon și fasole neagră
35 Min
Cheesecake cu dovleac
6 Std. 45 Min
Salată cu crevete și legume crocante
40 Min
Tapenade cu ton
5min
Salată curcubeu, gata în 5 secunde
5min
Sushi cu somon afumat
1 Std. 20 Min