Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di funghi shiitake freschi interi, senza gambi (circa 6-7 funghi)
- 150 g di cavolo cappuccio a spicchi
- 200 g di zucchine senza estremità
- 100 g di carote sbucciate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco a pezzi
- 40 g di olio di sesamo
- 2 cucchiaini di zucchero
- 2 cucchiaini di salsa di pesce
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 40 g di salsa di ostriche
- 50 g di germoglio di fagiolo mungo, fresco
- 14 pezzi di carta di riso per involtini primavera (Ø 21 cm)
- 1 uovo sbattuto
- olio di semi di arachide
- salsa piccante, per servire
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 482.3 kJ / 115.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 246.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Meringhe natalizie
8 godz.
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Sushi burger
45 Min
Gelée alla melagrana
3h 10min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 godz. 30 min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Mini gelati su stecco
4h 30min
Mini pan brioche con pulled pork
14 Std.
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min