![Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fb32d1b632b46cc5eefda0f1cd86bfe6/Derivates/bf985bab374b9333f42b4110d14dfe95cfad59b5.jpg)
Wersje kompatybilne
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 275.3 mg
Alternatywne przepisy
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Basic muffin mix
30min
Boston Bun
2h 45 min.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min
Chocolate butter cream
10min
Cream cheese frosting
5 min
Sticky date pudding
1h 30min