Wersje kompatybilne
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red velvet cakes
- 120 g buttermilk
- ½ tsp natural red food colouring (see Tips)
- 1 egg
- 150 g plain flour
- 150 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- 65 g salted butter, softened
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp bicarbonate of soda
Vanilla cream cheese icing
- 150 g cream cheese, cut into pieces
- 150 g salted butter, cut into pieces
- 50 g icing sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp vanilla bean paste
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1162.9 kJ / 276.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 275.3 mg
Alternatywne przepisy
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Cream cheese frosting
5min
Basic muffin mix
30 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chocolate butter cream
10min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min