雪菜冬笋肉丝

雪菜冬笋肉丝

4.6 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 25 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 选新鲜冬笋, 去皮切丝
    150 克
  • 糖 (opcjonalnie) (见要诀)
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.5 g
Kalorie 567 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...