Urządzenia i Akcesoria
雪菜冬笋肉丝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油25 克
-
雪菜 切末200 克
-
笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝150 克
-
糖 (opcjonalnie) (见要诀)½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.5 g
Kalorie
567 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny