Bocata de rosbif

Bocata de rosbif

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

Rosbif
  • 900 - 1000 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
  • 800 g de agua
Cebollas al vino
  • 500 g de cebolla roja en octavos
  • 20 g de aceite de oliva
  • 30 g de vino tinto
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
Salsa de mostaza
  • 150 g de mayonesa
  • 30 g de crème fraîche
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 10 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
Bocata
  • 4 baguettes (cortadas por la mitad)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 821 kcal / 3437 kJ
Białko 42.9 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 99.4 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 1219.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...